Φιλοσοφία

Φιλοσοφία


Κάνοντας το BBQ απολαυστική καθημερινότητα

Φιλοσοφία - BBQ - Ψητό κρέας - Εστιατόριο για Κρέας - Ψητοπωλείο «Το Κρεοπωλείο» Περιστέρι - Μπουρνάζι Η φιλοσοφία μας στο «Κρεοπωλείο» είναι η μετατροπή της ευχάριστης αλλά κοπιαστικής διαδικασίας του ΒΒQ σε μια εξίσου απολαυστική αλλά και ξεκούραστη γαστρονομική έξοδο.

Μια έξοδος, όπου κάθε πελάτης, ζευγάρι, οικογένεια και παρέα, έχει και οπτική πρόσβαση σε φρέσκα, εκλεκτά διαλεγμένα κρέατα κάθε κατηγορίας ώστε να μπορεί να επιλέξει αυτό ακριβώς που θέλει, αλλά τη δυνατότητα να το απολαύσει ακριβώς όπως του αρέσει.

Με τη φροντίδα της ομάδας των ειδικών ψηστών του Κρεοπωλείου, τα κάρβουνα ανάβουν, τη σωστή στιγμή το κρέας μαρινάρεται, ψήνεται χωρίς να ξεραθεί και να χάσει τρυφεράδα και επίγευσή του και σερβίρεται την κατάλληλη ώρα, ώστε να απογειωθεί το κέφι και η όρεξη των ανθρώπων του τραπεζιού.

Αυτός, άλλωστε είναι και ο στόχος μας στο «Κρεοπωλείο». Να προσφέρουμε σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, ατόφια και ξεκούραστα, την οικογενειακή ατμόσφαιρα, τη διασκέδαση και την γευστική απόλαυση, που θα είχατε και στο δικό σας BBQ. Γιατί, στο Κρεοπωλείο η επιτυχία μας δεν είναι να έχουμε γεμάτα τραπέζια. Είναι να έχουμε τραπέζια γεμάτα χαρά.

Η αποθέωση του φρέσκου


‘Ο,τι πιο φρέσκο και εκλεκτό, στη βιτρίνα μας και τη διάθεσή σας
Μπριζόλες, Μπριζολάκια, Καλαμάκια - Μπιφτέκια - Ψητοπωλείο «Το Κρεοπωλείο» Περιστέρι - Μπουρνάζι

Στο «Κρεοπωλείο» η εμμονή μας εστιάζεται στην ποιότητα της εξυπηρέτησης, της οποίας ουσιαστική βάση είναι η ανώτερη ποιότητα των κρεατικών που διαθέτουμε στους καταναλωτές μας. Γι’ αυτό επιλέγουμε να συνεργαστούμε με συγκεκριμένες κτηνοτροφικές μονάδες και εταιρίες κρεατοσκευασμάτων, που πληρούν τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές, επιλέγουν τις πιο φυσικές ζωοτροφές, διαθέτουν κάθετες μονάδες και ακολουθούν τις πλέον εξελιγμένες διαδικασίες σφαγής και είναι αναγνωρισμένες από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Έτσι, από την απλή μπριζόλα έως τη χοιρινή μισού μέτρου, από την σταβλίσια ή την απλή μοσχαρίσια, το κοκορέτσι ή το εξοχικό, το κοτόπουλο σούβλας έως και το κοτομπέικον που θα διαλέξετε να σας ψήσουμε, μπορούμε να σας εγγυηθούμε τόσο για την προέλευσή τους, όσο και τη φρεσκάδα τους και τη θρεπτικότητά τους. Έτσι, η αποθέωση του φρέσκου κρέατος γίνεται η δική μας καθημερινότητα και η δική σας απολαυστική πραγματικότητα.