Εκδηλώσεις

Στο «Κρεοπωλείο», προσφέρουμε ένα ιδιαίτερα φιλικό, ζεστό και προσεγμένο χώρο αλλά και ένα χορταστικό μενού με ολόφρεσκιες, καλοψημένες κρεατολιχουδιές, δυο στοιχεία που μπορούν να απογειώσουν την εκδήλωσή σας και να ικανοποιήσουν τους μικρούς ή μεγάλους φίλους, τους συγγενείς, τους καλεσμένους, τους συνεργάτες σας. Η άρτια εξυπηρέτηση, η πλήρη κατανόηση και ανταπόκριση στις ανάγκες σας, αναδεικνύουν το Κρεοπωλείο ως μια από τις πιο ιδανικές προτάσεις για εκδηλώσεις όπως:

Εκδηλώσεις - Παιδικά party, Εταιρικά Event, Οικογενειακά Τραπέζια - Εστιατόριο - Ψητοπωλείο «Το Κρεοπωλείο»

– Παιδικά Party: Mε τα πιο αγνά υλικά, ειδικά ετοιμασμένα, λαχταριστά πιάτα με τις αγαπημένες κρεατονοστιμιές των μικρών καλεσμένων και όλα τα συνοδευτικά που χρειάζονται για να τους χαρίσουν αξέχαστες στιγμές γεύσης και διασκέδασης. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μας πείτε αυτό που σκέφτεστε για τη γιορτή και τα γενέθλια του μικρού σας και να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα κάνουν το party του μοναδικό.

– Άλλες εκδηλώσεις: Ανάμεσα στις προτάσεις μας, υπάρχουν όλα αυτά που μπορούν να ικανοποιήσουν καλεσμένους κάθε χαρακτήρα και κάθε ηλικίας. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε μια πανδαισία απόλαυσης με την οποία μπορείτε να “ντύσετε” κάθε εκδήλωση που σχεδιάζετε, όπως:

Οικογενειακό Τραπέζι: Για τους καλεσμένους συγγενείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανεξαρτήτως ηλικίας, στρώνουμε το τραπέζι σας με πιάτα της αρεσκείας σας, με γεύση και τιμές που θα σας ενθουσιάσουν.

Εκδήλωση Συλλόγων: Από την κοπή της πίτας, έως μια επετειακή έξοδο αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, το Κρεοπωλείο σας προσφέρει το κατάλληλο μενού στις καλύτερες τιμές, για ένα τραπέζι έως ολόκληρη την αίθουσά μας.

Εταιρικό Event: Aν επιθυμείτε να προσφέρετε στους συνεργάτες σας, ένα από τα πιο νόστιμα event που θα δοκιμάσουν και θα εκτιμήσουν, το Κρεοπωλείο σας περιμένει. Με τις ήδη υπάρχουσες επιλογές ή με tailor made menu σε ειδική τιμή, είμαστε στη διάθεσή σας για να δώσουμε άλλη γεύση στη συγκέντρωσή της εταιρίας σας.