Ποιοι Είμαστε

Ο χώρος


Mια ολόφρεσκη πρόταση για έξοδο στο Μπουρνάζι

Ψητοπωλείο «Το Κρεοπωλείο» Περιστέρι - Μπουρνάζι, Σουβλάκια - Γύρος - Καλαμάκια - Μπριζόλες - ΚοτόπουλοΣτο «Κρεοπωλείο» συνθέσαμε ένα χώρο που συνδυάζει την απλότητα και τη γοητεία του παραδοσιακού ψητοπωλείου με τις αρχιτεκτονικές επιταγές του σύγχρονου gourmet restaurant. Aνοιχτός και άνετος εσωτερικός χώρος με πλήρη επικοινωνία με την αυλή μας, ελεύθερη οπτική πρόσβαση στην κουζίνα και σύγχρονος εξοπλισμός συντήρησης με βιτρίνα όπως τα τελευταίας γενιάς κρεοπωλεία και meat markets , για να μπορεί κάθε μας πελάτης να διαλέγει το είδος, το μέγεθος και την ποιότητα των κρεατικών που θέλει.

Ο συνδυασμός των ξύλινων τραπεζιών ταβερνείου με το American BBQ style διάκοσμο και πρόσοψη, δημιουργεί μια μοναδική στο είδος της post modern ατμόσφαιρα, που αποπνέει χαλαρότητα αλλά και κομψότητα, συνθέτοντας ένα ιδανικό περιβάλλον για να βρεθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να οργανώσετε μια ξεχωριστή έξοδο με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους σας, για να γιορτάσετε γαστρονομικά μια επέτειο με τους εκλεκτούς σας καλεσμένους, ακόμα και για εταιρικές συναντήσεις όπου θα συζητήσετε το «τερπνόν μετά του ωφελίμου» και απολαυστικού

Στην ουσία όλη η ενότητα του χώρου του «Κρεοπωλείου» στην Κωνσταντινουπόλεως 61Α, αποτελεί μια ολόφρεσκη πρόταση, στην πλατεία του Μπουρναζίου, αλλά και την ευρύτερη Αθήνα, που έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με το χαρακτήρα των πιάτων μας, «φρέσκο ζουμερό κρέας στα κάρβουνα όπως σας αρέσει».

Η ομάδα μας


Προσωπικό - Ομάδα - Ψητοπωλείο «Το Κρεοπωλείο» Περιστέρι - Μπουρνάζι Ειδική επεξεργασία με την υπογραφή της ομάδας των ειδικών του Κρεοπωλείου

Όλα τα κρέατα που ψήνονται και σερβίρονται στο «Κρεοπωλείο» είναι δικής μας επεξεργασίας. Χάρη, στην έμπειρη ομάδα συνεργατών μας, είμαστε σε θέση να επιλέγουμε τους πιο εκλεκτούς προμηθευτές και εκτροφείς, ενώ οι άνθρωποι μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στις τακτικές και μεθόδους προετοιμασίας του φρέσκου κρέατος για τα κάρβουνα και το ψήσιμο.

Από το τεμάχισμα στο σωστό πάχος, το «χτύπημα», την ξεκούραση του κρέατος πριν πέσει στη σχάρα, το αλάτισμα, το γαρνίρισμα, τη δημιουργία της κατάλληλης sauce ή μαρινάδας, την ετοιμασία της φωτιάς, το κάπνισμα ή το ψήσιμο της κάθε ποικιλίας κρεατικών, έως και την κατάλληλη ώρα σερβιρίσματος, πριν χάσει τα υγρά και την τρυφερότητά του και ξεραθεί, υπάρχει πάντα ένας meat maitre του Κρεοπωλείου που φροντίζει ώστε να έχετε στο πιάτο ό,τι πιο φρέσκο και γευστικό έχετε δοκιμάσει σε κρέας.

Αντί επιλόγου, εμείς σας προτείνουμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να διαπιστώσετε «τρώγοντας» την ποιότητα που σας εγγυάται το προσωπικό μας και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται πίσω από κάθε μας πρόταση.